Garnalen met kokos
Ingrediënten
- 500 g bevroren gepelde garnalen
- 1 knoflook wokblokje van MAGGI
- 1 zoete gele paprika
- 1 tomaat
- 1 limoen
- 200 ml kokosmelk
- 2 eetlepels olie
Benodigdheden
2 Pannen
Bereidingswijze
-
Was en snijd de gele paprika.
-
Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.
-
Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.
-
Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.
-
Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.