Zwangerschap
Diner
Recept
Add this post to favorites

Risotto met voorjaarsgroenten en geitenkaas

4
Normaal
60 mins
Ingrediënten
  • 200 g risottorijst
  • 2 blokjes MAGGI Groentebouillon
  • 200 g bevroren of vers gedopte erwten
  • 100 g verse geitenkaas
  • 1 liter heet water
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 eetlepel olie
  • Zout en peper
Utensils

Koekenpan

Bereidingswijze
  • 40 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 60 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was, schil en snijd de courgette in kleine blokjes. Schil en snijd de ui.

  • Fruit de ui in een pan of koekenpan met hete olie. Voeg de rijst toe en roerbak tot ze glazig zijn.

  • Voeg de groenten toe en roer. Bak 2-3 minuten op matig vuur. Los de bouillonblokjes in heet water op.

  • Zet de (koeken)pan op laag vuur en voeg een soeplepel hete bouillon toe. Wanneer de vloeistof is opgenomen voeg je meer bouillon toe. Voeg geleidelijk alle bouillon toe, onder regelmatig roeren, gedurende ongeveer 18 minuten.

  • Haal van het vuur en voeg de verse geitenkaas toe. Zout en peper naar smaak toevoegen.

  • Roer nog een keer, dek af en laat 2 minuten staan. Serveer in één keer.

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.