12 - 24 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel

1
Normaal
30 mins
Ingrediënten
  • 30 g kabeljauwfilet
  • 70 g zoete aardappel
  • 70 g venkel (bol)
  • 4 druppels citroensap
  • 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 1 takje dille
Utensils

Magnetron, Vetvrij papier

Bereidingswijze
  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 30 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de groenten. Snij de venkel in reepje en de zoete aardappel in blokjes.

  • Kook de venkel en de zoete aardappel ongeveer 20 min in een pan met water.

  • Laat de groenten uitlekken en meng ze met de groeimelk en olijfolie.

  • Kook de kabeljauw in een papillot: plaats de kabeljauw op een vel bakpapier, voeg het citroensap en de gehakte dille toe, sluit de papillot goed en laat het geheel 45 sec lang koken in de microgolfoven op 900 W.

  • Serveer de papillot met de puree van venkel en zoete aardappel.

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.