Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel
- 30 g kabeljauwfilet
- 70 g zoete aardappel
- 70 g venkel (bol)
- 4 druppels citroensap
- 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
- 1 koffielepel olijfolie
- 1 takje dille
Magnetron, Vetvrij papier
-
10 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de groenten. Snij de venkel in reepje en de zoete aardappel in blokjes.
-
Kook de venkel en de zoete aardappel ongeveer 20 min in een pan met water.
-
Laat de groenten uitlekken en meng ze met de groeimelk en olijfolie.
-
Kook de kabeljauw in een papillot: plaats de kabeljauw op een vel bakpapier, voeg het citroensap en de gehakte dille toe, sluit de papillot goed en laat het geheel 45 sec lang koken in de microgolfoven op 900 W.
-
Serveer de papillot met de puree van venkel en zoete aardappel.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.