- 250g risotto rijst
- 4 MAGGI Bouillon Blokjes
- 300g prei
- 2 kipschnitzels
- 1 ui
- 750ml water
- 2 eetlepels gepasteuriseerde room
- 1 eetlepel olie
- Peper
Pan, Koekenpan met anti-aanbaklaag
-
30 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
50 minsTotale bereidingstijd
-
Was de prei en snijd de prei en kipschnitzels in dunne reepjes. Pel en snipper de ui.
-
Los de bouillonblokjes op in kokend water.
-
Verhit de olie in een pan en bruin de ui. Voeg de rijst toe en roerbak tot ze glazig zijn.
-
Voeg de prei en kip toe. Voeg geleidelijk de bouillon toe, zodat de rijst bij elke toevoeging het vocht goed kan opnemen. Bak 15 tot 20 minuten. Voeg peper naar smaak toe.
-
Voeg de gepasteuriseerde room toe als de rijst bijna al het vocht heeft opgenomen. Roer het geheel door elkaar. Dien direct op.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.