Ingrediënten
- ½ ananas
- 50 g pure/dark chocolade om te koken
- 2 kiwi’s
- 1 kleine mango
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 70 ml ananassap
Utensils
Steelpan
Bereidingswijze
-
15 minsVoorbereiding
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Schil en snijd het fruit: snijd de ananas in dunne plakjes en de mango en kiwi’s in kleine stukjes. Schik op 4 borden.
-
Smelt de chocolade met de kaneel en vruchtensap in een steelpan op een laag vuur en mix dit door elkaar.
-
Smeer de borden in met de kruidige chocoladesaus. Dien direct op.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.