Ingrediënten
- 200 g quinoa
- 3 tomaten
- Sap van 2 grote citroenen
- 2 verse witte uien
- 1 bouillonblokje
- ½ komkommer
- ½ bosje munt
- 3 eetlepels olijfolie
- Zout en peper
Benodigdheden
Pan
Bereidingswijze
-
Breng 1 liter water met het bouillonblokje aan de kook in een pan. Giet de quinoa erbij en kook dit voor 30 minuten. Laat het goed uitlekken en zet het apart om af te laten koelen.
-
Was de tomaten en verwijder de zaadjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en pel de uien.
-
Snijd de groenten in kleine blokjes. Was en hak de munt.
-
Meng alle ingrediënten in een slakom en voeg het citroensap en de olijfolie toe. Voeg zout en peper naar smaak toe.
-
Zet het minimaal 1 uur in de koelkast. Serveer het goed koud.