Zwangerschap
Recept
Add this post to favorites

Zeeduivel met basilicum

6
Normaal
70 mins
Ingrediënten
  • 900 g zeeduivel
  • 1 groente bouillonblokje (MAGGI)
  • 1 visbouillonblokje
  • 150 g voorgekookte tarwe
  • 1 blik (150 g) mais
  • 2 tomaten
  • 150 ml water
  • 100 ml light room
  • 6 basilicumblaadjes
  • Zout en peper
Utensils

Stoomoven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze
  • 40 mins
    Voorbereiding
  • 30 mins
    Kooktijd
  • 70 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was, schil en snijd de tomaten in kleine blokjes. Voeg de mais toe. Los het bouillonblokje op in heet water.

  • Doe de tarwe, water, mais en tomaten in een schaal van een stoomoven. Stoom 10 minuten.

  • Snijd de zeeduivel in stukken en voeg toe aan de schaal in de stoomoven.

  • Laat de groenten en vis gedurende 20 minuten stomen. Was en snijd de basilicum.

  • Giet de room in een pan en verwarm het op laag vuur. Voeg het visbouillonblokje en basilicum toe. Breng met zout en peper op smaak.

  • Plaats de groenten en zeeduivel in een ondiepe schaal en giet er saus overheen.

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.