Zeeduivel met basilicum
Ingrediënten
- 900 g zeeduivel
- 1 groente bouillonblokje (MAGGI)
- 1 visbouillonblokje
- 150 g voorgekookte tarwe
- 1 blik (150 g) mais
- 2 tomaten
- 150 ml water
- 100 ml light room
- 6 basilicumblaadjes
- Zout en peper
Benodigdheden
Stoomoven, Ovenschaal, Steelpan
Bereidingswijze
-
Was, schil en snijd de tomaten in kleine blokjes. Voeg de mais toe. Los het bouillonblokje op in heet water.
-
Doe de tarwe, water, mais en tomaten in een schaal van een stoomoven. Stoom 10 minuten.
-
Snijd de zeeduivel in stukken en voeg toe aan de schaal in de stoomoven.
-
Laat de groenten en vis gedurende 20 minuten stomen. Was en snijd de basilicum.
-
Giet de room in een pan en verwarm het op laag vuur. Voeg het visbouillonblokje en basilicum toe. Breng met zout en peper op smaak.
-
Plaats de groenten en zeeduivel in een ondiepe schaal en giet er saus overheen.