- 400 g biefstuk
- 100 g taugé
- 2 theelepels MAGGI kalfsfond
- 100 g peultjes
- ½ rode paprika
- 1 prei
- 1 eetlepel balsamico azijn
- 1 afgestreken theelepel gemalen koriander
- 1 eetlepel gehakte koriander
- 1 eetlepel olie
Wokpan
-
20 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
35 minsTotale bereidingstijd
-
Was de groenten. Snij de prei in 3 stukken en vervolgens in staafjes. Snij de peper in dunne repen en snij deze in twee. Snij de snijbonen overlangs in twee. Verwijder het vet van het rundvlees.
-
Bak de groenten 6 minuten lang met de olie in een hete wok of braadpan. Houd ze apart. Bak in dezelfde pan het vlees 2 minuten lang op een hoog vuur, voeg azijn toe en laat het nog 1 minuut bakken. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de groenten toe in de pan en laat het geheel 5 minuten sudderen met de kalfsfond opgelost in 200 ml water en de koriander in poeder. Breng op smaak met (weinig) zout en peper.
-
Strooi de verse koriander over het gerecht.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.