Roerbak met gekarameliseerd varkensvlees
Ingrediënten
- 1 varkensfilet
- 3 eetl. MAGGI vloeibare seizoenskruiden
- 1 rode paprika
- 1 prei
- 1 ui
- 1 eetlepel honing*
- 3 takjes verse koriander
- 1 eetlepel olie
- 1 rode peper
Benodigdheden
Wokpan
Bereidingswijze
-
Bereidingswijze
Was de groenten en snijd de prei in dunne staafjes. Snipper de ui en snijd de peper in dunne reepjes en nogmaals door de helft.
-
Snijd het vlees in dunne reepjes en roerbak in de olie in een zeer hete wok gedurende 3 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak gedurende 3 minuten. Voeg dan de vloeibare seizoenskruiden toe en kook 2 minuten. Voeg de honing* toe en roer goed.
-
Bestroei met gehakte koriander voor het opdienen.
*Honing mag niet worden geïntroduceerd voor de leeftijd van 12 maanden, tenzij de sporen van Clostridium botulinum zijn geïnactiveerd door een geschikte behandeling met hoge druk en hoge temperatuur, zoals in de industrie wordt toegepast.