- 1 zakje (130 g) jonge spinazie
- 2 aardappelen (200 g)
- 1 blokje MAGGI Kippenbouillon
- 1 ui
- 800 ml water
- 800 g verse geitenkaas
- 1 eetlepel olijfolie
- Peper
Koekenpan
-
20 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
40 minsTotale bereidingstijd
-
Schil en was de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.
-
Roerbak in een pan met hete olie de ui op laag vuur gedurende 3 minuten. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten al roerend.
-
Voeg de aardappelen, het bouillonblokje en water toe. Breng op smaak met peper. Dek af en laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.
-
Voeg de geitenkaas in klein gesneden stukjes toe. Meng de inhoud van de pan tot een crème. Breng op smaak indien nodig. Giet in glazen of mokken. Garneer met een kleine lepel geitenkaas en serveer direct.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.