Knapperige mini wraps met groenten
Ingrediënten
- 6 vellen filodeeg
- MAGGI Wokblokje knoflook
- 2 wortelen
- 2 courgettes
- 2 eetlepels room
Benodigdheden
Gewone oven, Groenterasp, Koekenpan
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor op 240°C graden. Was de courgette en rasp met een groenterasp. Schil, was en rasp de wortelen.
-
Roerbak de groenten in een hete koekenpan op hoog vuur ongeveer 3 minuten zonder olie of vet. Voeg het wokblokje toe en bak gedurende 2 minuten. Voeg de room toe en haal het van het vuur. Laat het mengsel afkoelen.
-
Snijd elk plak filodeeg in 3 stroken (over de breedte) en snijd deze in de helft (6 rechthoeken per plak). Plaats een eetlepel groentemengsel aan de onderkant van elk stuk. Vouw de uiteinden en rol het deeg op tot kleine sigaren.
-
Leg de wraps op een bakplaat met bakpapier en plaats direct in de oven. Bak ongeveer 7 minuten tot ze goudbruin zijn. Dien meteen op.