- 4 dunne lappen kalfsvlees
- 150 g witte kool
- 3 theelepels MAGGI Kalfsfond
- 2 wortelen
- 2 sjalotten
- 1 eetlepel gehakte koriander
- 1 eetlepel olie
- 300 ml water
- Zout en peper
Koekenpan
-
25 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
40 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en snipper de sjalotten. Snijd de kool. Schil en snijd de wortelen in staafjes.
-
Snijd het kalfsvlees in reepjes.
-
Bak in een koekenpan de sjalotjes 2 minuten in olie. Voeg de kool en wortelen toe en bak nog 5 minuten. Haal de groenten uit de pan.
-
Bak de kalfsreepjes 4 minuten op hoog vuur in dezelfde koekenpan. Voeg de groenten toe. Zout en peper naar smaak.
-
Voeg kalfsfond opgelost in water toe en bak gedurende 3 minuten. Bestrooi het met de gehakte koriander.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.