- 100 g pure/dark chocolade
- 80 g bloem
- 25 g zachte boter
- 45 g gemalen hazelnoten
- 30 g hazelnoot kernels
- 75 g bruine suiker
- 500 g abrikozen
Gewone oven, Magnetron
-
45 minsVoorbereiding
-
30 minsKooktijd
-
75 minsTotale bereidingstijd
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.
-
Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.
-
Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.
-
Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.