8 - 12 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Mini hachis parmentier

Normaal
30 mins
Ingrediënten
  • 15 g gemalen biefstuk
  • 3 kl koolzaadolie
  • 50 g aardappel
  • 1 soeplepel geraspte kaas (ongeveer 2 g)
  • 100 g bloemkool
Bereidingswijze
  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 30 mins
    Totale bereidingstijd
  • Bak de gemalen biefstuk in een pan met 1 kl koolzaadolie 

  • Schil de aardappel. Snij de bloemkool en aardappel in kleine stukjes en was ze schoon. Stoom* of kook het geheel. 

  • Voeg na het stomen of het koken de olie toe. Mix het geheel tot een gladde massa. 

  • Neem een schotel. Bedek de bodem met de gebakken gemalen biefstuk. Voeg op het vlees de puree van groenten en aardappelen toe. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. 

  • Plaats de schotel 5 min onder de grill om te gratineren. 

  • Laat iets afkoelen alvorens te serveren. 

    * Door te stomen behouden de groenten meer vitaminen en mineralen. 

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen. 

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.