4 - 6 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Puree van zoete aardappel, wortel en kabeljauw

Eenvoudig
15 mins
Ingrediënten
  • 50 g wortel
  • 50 g zoete aardappel
  • 50 g couscous
  • 15 g kabeljauw
  • 1 kl olijfolie**
     
Bereidingswijze
  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 5 mins
    Kooktijd
  • 15 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de groenten en snij ze in kleine stukjes.

  • Stoom* of kook de groenten samen de geschilde aardappel. Voeg de laatste 2 min de couscous en het stukje vis toe.

  • Mix de bereiding met een miniblender tot je een puree verkrijgt. Voeg de olijfolie toe en meng. Voeg indien nodig wat kookvocht toe en blijf mengen tot je de gewenste textuur krijgt. Controleer de temperatuur voor je de puree aan je baby geeft.

    * Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen. 

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.