- 2 blikjes (elk 300 g) maiskorrels
- 1 MAGGI Bouillonkuipje Groente
- 50 g gesneden ham
- 600 ml heet water
- ½ ui
- 20 cl ongezoete gecondenseerde melk
- 3 theelepels bloem
- 20 g boter
Wok-pan, Zeef
-
20 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
40 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en snipper de ui. Giet de maiskorrels af.
-
Roerbak in een pan met boter de ui en de maiskorrels.
-
Voeg de bloem toe, bedek de maiskorrels goed en voeg het warme water en het bouillonkuipje toe.
-
Laat het 10 minuten sudderen op laag vuur. Bewaar een kleine hoeveelheid mais als garnering.
-
Mix de inhoud uit de pan met de gecondenseerde melk en haal het door een zeef om kleine vellen te verwijderen.
-
Breng het op smaak. Garneer elke portie met maiskorrels en gesneden ham. Dien direct op.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.