Risotto van kalkoen en groenten
Ingrediënten
- 20 g kalkoenfilet
- 15 g ongekookte ronde rijst
- 1 wortel
- 1/2 tomaat
- 1 koffielepel fijngehakte ui
- 200 ml mineraal- of bronwater
- 1 koffielepel koolzaadolie
- 1 koffielepel verse gepasteuriseerde room
Benodigdheden
Koekenpan met anti-aanbaklaag, Groentenrasp
Bereidingswijze
-
Was en schil de wortel en snij hem in kleine stukjes. Was, pel en ontpit de tomaat. Snij de tomaat in kleine stukjes. Snij het vlees in kleine stukjes.
-
Bak de stukjes kalkoen en de ui goudbruin in een hete pan met olie. Voeg de stukjes wortel en tomaat toe. Voeg het water en de rijst toe.
-
Laat het geheel 25 minuten sudderen op een matig vuur met een deksel op de pan. Roer regelmatig en voeg water toe indien nodig. Serveer dit gerecht lauw aan je baby.