- 75 g aardappel
- 150 g witloof
- 15 g ham
- 1 soeplepel geraspte emmental
- 3 kl zonnebloemolie**
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Verwijder de buitenste witloofblaadjes en het hart, snij het witloof fijn.
-
Stoom* of kook de groenten en de aardappelen. Voeg de laatste 2 min de in kleine stukjes gesneden ham toe. Voeg op het einde de olie en de geraspe kaas toe.
-
Mix het geheel tot je een puree verkrijgt. Controleer de temperatuur alvorens je de puree aan je baby geeft.
* Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.