6 - 8 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Witloof met ham en kaas

Eenvoudig
15 mins
Ingrediënten
  • 75 g aardappel
  • 150 g witloof
  • 15 g ham
  • 1 soeplepel geraspte emmental
  • 3 kl zonnebloemolie**
Bereidingswijze
  • 5 mins
    Voorbereiding
  • 10 mins
    Kooktijd
  • 15 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Verwijder de buitenste witloofblaadjes en het hart, snij het witloof fijn.

  • Stoom* of kook de groenten en de aardappelen. Voeg de laatste 2 min de in kleine stukjes gesneden ham toe. Voeg op het einde de olie en de geraspe kaas toe. 

  • Mix het geheel tot je een puree verkrijgt. Controleer de temperatuur alvorens je de puree aan je baby geeft.

    * Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.

Nestle Baby&Me Club - Cardparagraph NL
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.