Ingrediënten
- 30 bulgur
- 1 wortel (ongeveer 100 g)
- 1/2 ui (ongeveer 30 g)
- 1 koffielepel rozijnen (ongeveer 5 g)
- 250 ml water
- 1 koffielepel koolzaadolie
Utensils
Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
10 minsVoorbereiding
-
25 minsKooktijd
-
35 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en hak de ui.
-
Was en schil de wortel en snij hem in kleine stukjes.
-
Verhit de olie in een pannetje. Bak de ui aan in de olie. Voeg de stukjes wortel, de in 2 gesneden rozijnen, de bulgur en het water toe.
-
Laat het geheel ongeveer 25 min koken op een matig vuur, voeg water toe indien nodig. Mengen. Lauw serveren.
Tip: je kunt ook 2 gehakte blaadjes koriander toevoegen
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.