• 150 g verse geitenkaas
• 2 teentjes look
• 1 blokje MAGGI-kippenbouillon
• 4 courgettes (800 g)
• 1 soeplepel pijnboompitten
• 800 ml water
• 1 soeplepel olijfolie
Knoflookpers, Koekenpan met anti-aanbaklaag
-
20 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en hak de teentjes look. Snij de courgettes in grote blokken.
-
Bak de look aan in olie in een stoofpan.
-
Voeg de courgettes, het water en de bouillon toe. Laat het geheel 10 minuten koken.
-
Voeg de geitenkaas toe en mix het geheel. Laat de velouté lauw worden en plaats deze vervolgens 1 uur in de koelkast.
Tip: om de soep nog lichter te maken kun je de verse geitenkaas vervangen door 100 ml niet-gesuikerde geconcentreerde melk.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.